PAKETOINTIPAJA

– Workshop aikuisille

Paketointipajat löytyvät nyt Napa Schoolin ja Giglen toteuttamasta verkkokaupasta! Tunnelmallisessa ja luovuuteen kannustavassa paketointipajassa Kuvittaja Kati Vuorento ohjaa paketoimaan eri sesonkien lahjat upeisiin rasioihin. Taiten valitut yhteensopivat materiaalit tekevät työskentelystä helppoa ja palkitsevaa.

Paja on suunnattu askartelusta ja diy-projekteista kiinnostuneille aikuisille. Pakettiaskartelu on rentouttavaa ja lopputulos on upeat rasiat, joihin voi sujauttaa pieniä esineitä, makeisia tai vaikkapa runon tai kirjeen!

Toteutamme pajassa kaksi uudelleensuljettavaa tyylikästä pakkausrakennetta.

Paketointipaja on mukava tapaa viettää virkistävä hetki kivassa seurassa. Mikään ei estä liittämästä pajan yhteyteen muuta ohjelmaa tai tarjottavaa osallistujille!

Ohjaaja Kati Vuorento on helsinkiläinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Ohjaajana hän on iloinen, innostava ja kohtaa ohjattavat lämmöllä.

Työpajaan mahtuu 15 henkeä ja työpaja suunnitellaan osallistujamäärän mukaan. Mikäli ryhmänne on maksimia suurempi, voitte kysyä räätälöityä tarjousta.​

Huom! Hinnat voimassa pääkaupunkiseudulla. Muualla Suomessa pidettäviin työpajoihin lisätään matka- ja majoituskulut. Hinta sisältää valmiin toteutuskonseptin, kaikki materiaalit ja ohjauksen.

Hinta sis. alv 24%

  • KESTO: 1,5 TUNTIA
  • KOKO: 15 HENKILÖÄ
  • HINTA: 990 €