BAMBAT

– eläinaiheiset kasvomaalauskutsut

Haluaisitko järjestää juhlat, jollaisia harva osaa itse edes toivoa? Kasvomaalauskestit ovat ikimuistoinen tapahtuma, jossa koko juhlaseurue muutetaan iki-ihaniksi bamboiksi taidokkain kasvomaalauksin. Juhlija voi tekeytyä vaikkapa bambiksi, pandaksi, ketuksi, jänöksi, hiireksi tai lumileopardiksi. Bambat-kutsut sopii hyvin esimerkiksi lasten synttäreille. Maksimissaan 10 osallistujaa on hyvä määrä ja kaksi tuntia on sopiva kesto.

Tuon mukanani viitat ja korvapannat, joilla juhlijat saadaan astumaan eläinrooliin ja juhlat siirrettyä metsäiseen tunnelmaan. Juhlijoille voi myös ostaa korvapinnit (eli pinneillä kiinnitettävät eläinaiheiset korvat), jotka juhlijat saavat mukaan lähtiessään! Synttäripakettiin kuuluvat sähköinen kutsu ja kiitoskortit. Tuon mukanani pöytäkoristeen. Pop-up kemut -verkkokaupasta löydät helposti ihanat kattaustarvikkeet ja koristelut.

  • KESTO: 2 TUNTIA
  • KOKO: MAX 10 JUHLIJAA
  • HINTA: 280 €

(sis. alv, matkat Helsinki/Espoo, sähköiset kutsukortit, yksiosaiset kiitoskortit, pöytäkoriste)

Juhlatilat

Tässä on ehdotuksiani sopiviksi juhlatiloiksi heille, jotka eivät halua pitää kestejä kotonaan: Pikku-Aurora , Villa Elfvik , Kirja&verstas , Kumpulan puutarha sekä kahvila KesäKapusiini, Arabian asukastalo. (Asiakkaat vastaavat tilan varaamisesta kuitenkin itse.)

Näin Bambat-hahmot syntyvät

Käytän parhaita kasvovärejä Bambat-hahmoja loihtiessani.

Grim´tout

Korkealuokkaiset ja hellävaraiset Grim´tout värit ovat parabeenittomia ja hajustamattomia. Vesiliukoiset värit lähtevät helposti vedellä ja saippualla tai vesipohjaisella puhdistusaineella.

Grimas

Värit on suunniteltu erityisesti lasten kasvoille – lapset ovat hyvin herkkäihoisia, joka asettaa entistä korkeammat vaatimukset tuotteiden koostumuksille.

Biohajoavat ekoglitterit

Käytän tehosteena myös ekologlittereitä tuomaan ripauksen lisäsäihketä.

Kutsut, korvapinnit, koristeet ja kiitoslahjat

LISÄTILAUKSESTA LISÄIHANUUDET. KYSY PAKETTITARJOUS!

Kutsut, korvapinnit, koristeet ja kiitoslahjat

LISÄTILAUKSESTA LISÄIHANUUDET. KYSY PAKETTITARJOUS!